Ēriks Dreibants no 3 pavāru restorāna “Tam labam būs augt”, “ Restorāns 3”, un “Pavāru māja Līgatnē” uzskata: “Zivis ir garšīgas, bet tās iegādāsimies ar prātu - nepirksim zivis, kas ķertas lieguma laikā, un izmantosim Pasaules Dabas Fonda izstrādāto atbildīga zivju patēriņa “špikeri”. Latvijā ir upes un ezeri, kur mājo tādas zivis, kuras neesam iemācījušies iekļaut savā ēdienkartē tā, lai nenodarītu pāri dabai. Šobrīd mēs ejam vienkāršāko ceļu un bez domāšanas pērkam pirmo, kas ir veikalu plauktos, un bez ļauna nodoma iznīcinām apdraudētās zivju sugas.”
Ēriks Dreibants no 3 pavāru restorāna “Tam labam būs augt”, “ Restorāns 3”, un “Pavāru māja Līgatnē” uzskata: “Zivis ir garšīgas, bet tās iegādāsimies ar prātu - nepirksim zivis, kas ķertas lieguma laikā, un izmantosim Pasaules Dabas Fonda izstrādāto atbildīga zivju patēriņa “špikeri”. Latvijā ir upes un ezeri, kur mājo tādas zivis, kuras neesam iemācījušies iekļaut savā ēdienkartē tā, lai nenodarītu pāri dabai. Šobrīd mēs ejam vienkāršāko ceļu un bez domāšanas pērkam pirmo, kas ir veikalu plauktos, un bez ļauna nodoma iznīcinām apdraudētās zivju sugas.”