Māris Jansons no restorāna “KEST” aicina: “Mēs, restorāns “KEST”, sekojam līdzi tam, lai produkti, ko pasniedzam, būtu svaigi, kvalitatīvi un saudzējoši dabai. Mēs iesakām ikvienam pavāram nepirkt tos produktus, kas ir zvejoti lieguma vai nesezonas laikā, un saudzēt Mātes zemes resursus, lai ļautu tiem atjaunoties. Iesakām nepirkt apdraudētās zivju sugas, piemēram, zušus un mencas. Aicinām varas iestādes aktīvāk cīnīties pret maluzvejniecību un nepievērt acis, būt drosmīgākiem. Ja nebūs pieprasījuma, tad nebūs piedāvājuma.”
Māris Jansons no restorāna “KEST” aicina: “Mēs, restorāns “KEST”, sekojam līdzi tam, lai produkti, ko pasniedzam, būtu svaigi, kvalitatīvi un saudzējoši dabai. Mēs iesakām ikvienam pavāram nepirkt tos produktus, kas ir zvejoti lieguma vai nesezonas laikā, un saudzēt Mātes zemes resursus, lai ļautu tiem atjaunoties. Iesakām nepirkt apdraudētās zivju sugas, piemēram, zušus un mencas. Aicinām varas iestādes aktīvāk cīnīties pret maluzvejniecību un nepievērt acis, būt drosmīgākiem. Ja nebūs pieprasījuma, tad nebūs piedāvājuma.”